+46 (0) 940 120 30    info@saevent.se  

Företag och Grupper

Vi erbjuder storslagna naturupplevelser året om, skoter turer genom snötyngda skogar och mäktiga fjäll med möjlighet till fiske eller varför inte uppleva strömmande forsar och naturens färgskiftningar  med fyrhjuling. Vill ni utmana varandra i en femkamp? så är ni välkomna till Krontjärn Event Camp där vi erbjuder en mängd aktiviteter som pilbågsskytte, teknikbana för fyrhjulning men även bastu och badtunna, på vintern har vi aktiviteter på isbanan.

Dag 1

Vi guider välkomnar er på flygplatsen och beger oss sedan till hotell Vilhelmina där en välsmakande middag väntar på oss.

Dag2

Vi förser oss med kläder, utrustning och får en kortare genomgång av snöskotern. Vi guidar er sedan på en resa genom snötyngda skogar och mäktiga berg. Lunchen tillagar vi över öppen eld och njuter av utsikten. När mörkret sänker sig finns det möjlighet att ni även får uppleva norrskenet.
Efter en heldag ute kopplar vi av i relaxavdelningen innan vi njuter av en god middag.

Dag3

Vi beger oss till isbanan som är belägen på en frusen sjö i Vilhelmina. Här erbjuder vi Crosscart, fyrhjuling, bilar med olika typer av isdäck, isbowling, golf, en mängd aktiviteter att prova på eller för de som önskar dela i grupper och utmana varandra i en fem kamp. Dagen avslutas i relaxavdelningen och middag med Norrländska specialiteter.

Dag 4

Frukost och sedan avfärd mot flygplatsen.

More in this category: « Fiskesafari Isbanan »

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)940 120 30

Mob: +46 (0) 70-317 49 19

E-post: info@saevent.se

Adress:
SA Event
Rönnvägen 27
912 31 Vilhelmina
Sverige