+46 (0) 940 120 30    info@saevent.se  

Skotersafari

Upplev Södra Lapplands natur på skoter med snötyngda skogar och mäktiga fjäll.  Vi guidar er på en resa genom storslagen natur på välprepparerade skoterleder eller för dem som önskar rakt ut i vildmarken.
Vi erbjuder allt ifrån endags- till fem dagars turer, tempot anpassas efter gruppens förkunskaper och
du behöver ingen tidigare erfarenhet av skoterkörning för att kunna delta.

Dag 1

Vi guider välkomnar er på flygplatsen och beger oss sedan till en välsmakande middag med övernattning där vi ser fram emot morgondagens upplevelser.

Dag 2

Vi  förser oss med kläder, utrustning och får en kortare genomgång av snöskotern. Vi guidar er sedan på en resa genom snötyngda skogar och mäktiga berg. Lunchen tillagar vi över öppen eld och njuter av utsikten. När mörkret sänker sig finns det möjlighet att ni även får uppleva norrskenet. Dagen avslutas med en värmande bastu, vildmarksbad och en välsmakande middag.

Dag 3

Vi guider er genom storslagen natur och stannar till i en terräng som passar sig väl för att prova på tekniken att gå med snöskor, därefter tillagar vi lunchen över öppen eld. Vi njuter av ett enastående landskap på utsiktsplatsen där vi kan se 100 tals kilometer. Dagen avslutas med en värmande bastu och middag med Norrländska specialiteter.

Dag 4

Frukost och sedan avfärd mot flygplatsen.

More in this category: Fiskesafari »

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)940 120 30

Mob: +46 (0) 70-317 49 19

E-post: info@saevent.se

Adress:
SA Event
Rönnvägen 27
912 31 Vilhelmina
Sverige